Zomertweedaagsen en zomerdag voor kinderen (7-14j)

Zomertweedaagsen voor kinderen (7-14j)
Vooraf  inschrijven is noodzakelijk, via info@takketiele.be of in het TakkeTiele Huis


9:30-16u


prijs: € 60 (€55 voor elk volgende kind van hetzelfde gezin) Soep, drankje en knabbeltje in voor- en namiddag inbegrepen. Een lunchpakketje breng je zelf mee en kan ter plaatse opgegeten worden.
extra opvang mogelijk:
8:30 - 9:15 €2 per kind
16:15-17:00 €2 per kind

 Tilly's Tovertuin
o    twee dagen:28-29 juli
o    Het wordt een wondere tweedaagse met Tilly. We gaan op zoek naar kruiden en maken een soepje of een zalfje en badbruisballen. We verzinnen sprookjes, liedjes en gedichtjes die we uitwerken in tekeningen en in het keramiek atelier. We maken een praatstok, een dagboekje en naaien een leuke tas met zelfgesponnen draden of knutselen een kastje in elkaar om al onze zelfgemaakte schatten mee naar huis te kunnen nemen. 

Van verhalen en keramiek
o    twee dagen:11-12 augustus 9:30-16u
o    Het wordt een wondere tweedaagse met Tilly. We verzinnen verhalen en gedichtjes die we uitwerken in klei in het keramiek atelier. 
o    Wie wil mag de draaischijf eens uitproberen.
o    Klei en  biscuitbak van de stukken zijn ook inbegrepen.

Zomerdag voor kinderen wondere wol
o    één dag 18 aug: 9:30-16u
o    prijs: € 40 (€37 voor elk volgende kind van hetzelfde gezin) Soep, drankje en knabbeltje in voor- en namiddag inbegrepen. Een lunchpakketje breng je zelf mee en kan ter plaatse opgegeten worden.

o    Met wol kan je heel veel kanten uit: we leren ze wassen, kaarden, spinnen, kleuren, vilten en maken van het resultaat een nieuwe pennenzak of tasje

Reacties