Mayawijsheid, kompas voor meer flow en kleur in je bestaan - Door Veronique De Vrieze

in Het Takketielehuis – Rechtstraat 26 - 9080 Zaffelare


Al eens bedacht hoe het zou zijn als je tijd en realiteit met een geheel andere bril zou kunnen benaderen ?
Al eens bedacht hoe het zou zijn als je een geheel vernieuwde en vooral mildere, vrijere, tevredenere kijk kon krijgen op jezelf en je relaties ?

3 los van elkaar te volgen dagen, geven je handvaten en een betrouwbaar kompas in handen om vlot te navigeren in de nieuwe tijd, bewuster van wat je hier te doen hebt, bewuster van wat je te bieden hebt, waar jouw kwaliteiten liggen, alerter ook voor wat zich aan je voordoet, ontvankelijker voor 'alles 'wat zich op jouw pad aandient en vooral vlotter meestromend in de flow en mét de energie van de dag.

Data :

  • Vrijdag 28 oktober 2016 van 10:00u- 15:00u
  • Donderdag 10 november 2016 van 17:30u -22:00u
  • Maandag 19 december 2016 van 10:00u – 15:00u
Voor het middagmaal : Graag een slaatje, wat fruit, noten, brood, … meebrengen dat op een buffet kan geplaatst worden, zodat we samen kunnen ‘tafelen’. Er is tegen democratische prijzen soep, koffie, thee en frisdrank ter plaatse te bekomen. Wie dit liever zelf meebrengt, kan dat zeker ook doen.Elk van de 3 introductiedagen is vooral een uitnodiging

* om je over te geven aan het onbekende, aan dat wat je toevalt (bvb. via een kaart, je geboortezegel, een meditatie, eeuwenoude mayawijsheid, een visualisatie, een creatie, een toevalligheid, ... )
* om benieuwd en gefascineerd te worden door wat er ontstaat (bij jezelf, in de groep, in interactie, ...)
* om los te laten wat je niet dienstig is
* om je maximaal te openen voor het leven van de best mogelijke versie van jezelf, door regie te nemen en in creatie-energie te stappen.
Voor dat alles leren we technieken aan ... die deels ook heel goed thuis toepasbaar zijn en waarvan je versteld zult staan van het effect ervan in je dagdagelijks leven.Dag 1 laat je vnl kennis maken met je geboortezegel en hoe je het berekent (breng ook gerust geboortedata mee van vrienden en familieleden). Je maakt kort kennis met de vier kleuren en de 20 zegels en hun betekenis (voor jou) en wordt ondergedompeld in het onderscheid tussen leven vanuit 3-4 of 5D- bewustzijn.

Dag 2 zoomen we in op de Tzolkin, de kalender van de Maya's met zijn verschillende ritmes. We verdiepen onze kijk op de zegels en maken kennis met de 13 tonen. We gaan vooral ervaren wat ze met en voor ons kunnen doen. In het kleiatelier van Tilly maken we ook ons eigen zegel, we gebruiken de zegels als 'orakel' en verkennen de dagenergie, die houvasten geeft voor een andere manier van plannen.

Dag 3 staan we stil bij ons levenspad en de specifieke accenten ervan en onze plek op ons 52 jarenpad. We krijgen zicht op de krijtlijnen van onze verschillende profielen (spiritueel, sociaal, fysiek en mentaal) die ons brengen bij onze creatiekracht op werkvlak, in de gezinscontext, de vriendenkring enz.


Deze 3 dagen zijn een stevige voorproef voor een reeks van telkens 5 dagen per zegelkleur, gepland in 2017. Ze zijn echter ook perfect op zich te volgen en brengen je gegarandeerd in contact met zowel jouw unieke potentieel als met Universele levensenergie.


Ze worden begeleidt door
Veronique De Vrieze,
psychotherapeute met een eigen therapiepraktijk, gericht op volwassenen, koppels en gezinnen. No-nonsens, bezield, bezielend én met beide voeten op de grond en in het volle leven, geëngageerd, ruim ervaren in het aanbieden van vormingen in groep, gericht op het laten circuleren van de rijkdom in een groep én bedreven in het samenbrengen van veel verschillende invalslhoeken, kijken en werkwijzen ... Liefhebber van telkens een ander licht kunnen werpen op dingen, waardoor mensen zélf aan het denken en voelen worden gezet (klopt dit voor mij ?, hoe ervaar ik dat ?), gedreven om mensen in contact te brengen met hun diepste wezenskern en met elkaar ...
Ook zelf gericht op voortdurend meebewegen met en dus groeien, ontwikkelen, ...

Prijzen

Wie inschrijft voor 1 van de 3 dagen betaalt hiervoor 80 Euro.
Schrijf je ineens in voor 2 of meer dagen, dan betaal je 60 Euro./dag.
Schrijf je al in in september of breng je iemand aan, dan ontvang je een vriendenkorting en betalen jullie allebei slechts 50 Euro/dag.
Voor wie de 3 introductiedagen gevolgd heeft, geldt bovendien een fikse korting voor de reeks van de eigen zegelkleur, die zal georganiseerd worden in de periode januari-juni 2017.


We werken in een groep van minimaal 6 en maximaal 15 personen. Inschrijven of meer info : vdevrieze@ivtherapeut.be of 0495 52 13 02

Reacties