sterk in je vel - driedaagse voor jongeren (17-20j) 2,3,4 augustus 2017

                                                                                                           Lochristi 11 juli 2017

Beste,
Op 2,3,4  augustus organiseer ik in samenwerking met Hilde van Takketiele een ‘sterk-in-je-vel” driedaagse.  Tijdens deze 3 dagen kunnen jongeren tussen 17 en 20 jaar deelnemen aan een persoonlijke ontdekkingsreis.  Het is de bedoeling om tijdens deze reeks te werken aan zelfkennis en zelfvertrouwen zodat de jongere zich alsmaar beter en sterker in hun vel kunnen voelen.  Omdat we het belangrijk vinden om kwaliteitsvol te werken kiezen we ervoor met een klein groepje aan de slag te gaan. 

Wij, Hilde De Schepper en Hilde Boone,  zullen dit doen aan de hand van diverse praktijkgerichte oefeningen. Als psychologe en psychotherapeute zal ik gebruik maken van diverse psychologische oefeningen.  Hilde Boone van Takketiele zal de creatieve invalshoek voor haar rekening nemen.  Als je meer wenst te weten over wie we zijn en wat we doen dan kan je surfen naar www.takketiele.be en www.ontmoetingscoach.be 

Gezien we het beiden essentieel vinden dat mensen zich goed in hun vel voelen garanderen wij een zorgzame en professionele begeleiding. Wij willen een kwaliteitsvolle werking garanderen en kiezen er voor om tijdens dit kamp met een beperkt aantal jongeren op ontdekkingstocht te gaan zodat we op maat kunnen werken en iedereen individueel kunnen benaderen.  De kostprijs van dit kamp is 295 euro per deelnemer. 

Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact op op het nummer 0472/250832 of via info@ontmoetingscoach.be

Als je wenst deel te nemen dan komt één van de begeleiders op kennismaking bij jou thuis om verdere zaken af te spreken.
Wij kijken er naar uit!
Hilde en Hilde


Reacties